Kitan hibiki
EVERYDAY 11 AM–3 PM, 5–11 PM
きたん 響
Experience an exclusive, fully attended yakiniku dining adventure, where each dish with our Dry Aged Wagyu is expertly grilled to perfection. Our owner personally selects the finest cuts of lean, aged beef, including premium brands like Manyo Beef and Miyazaki Beef.
Watch as our chefs prepare your meal right before your eyes, immersing you in the sights, sounds, and aromas of the charcoal grill. We warmly welcome guests from around the world to enjoy our Dry Aged Wagyu experience by Kitan Hibiki.
【2024年6月OPEN】焼師がベストな状態に焼き上げる全席カウンターのフルアテンド型焼肉
万葉牛や宮崎牛などを中心に、熟成に適した赤身肉をオーナーが自ら厳選。全てにこだわり抜いた熟成肉を、焼師が最高の状態に焼き上げてご提供する“フルアテンド型焼肉”をご堪能いただけます。目の前で繰り広げられる調理風景や炭の香りを五感で楽しみながら、ワンランク上の美食体験をどうぞ。カウンター席のみを配した上質な和空間は、記念日や誕生日などの特別なシーンに最適です。海外からお越しの方もぜひご来店ください。