
YAKINIKU KITAN MINAMI SEMBA
OPEN EVERYDAY 11 AM–3 PM, 5–11 PM
焼肉㐂舌 南船場
Savor our signature selection of expertly aged Wagyu Tongue and premium cuts.
At Yakiniku Kitan, you’ll enjoy carefully selected Japanese Black Wagyu, sourced directly from the butcher to ensure unmatched quality. Our chef’s special "Tan" is a standout—juicy and flavorful, served fresh or dry aged up to a month to deepen its taste. Enjoy it in a variety of styles: thick or thin cuts, fresh, or with a hint of spice. We also offer a range of high-quality lean cuts, from fresh to dry-aged for a rich, bold flavor. Indulge in a memorable dining experience with our premium Wagyu selections.
熟成・完熟の絶品「タン」を筆頭に、ワンランク上のお肉に舌鼓
非日常感を感じられる上質な雰囲気の店内で、厳選したお肉を使用した焼肉をご堪能いただけます。屠畜場から直接仕入れる黒毛和牛は格別でございます。オーナー肝入りの『タン』は、ジューシーな生塩タンをはじめ、1週間、2週間、1ヶ月と専用庫の中で熟成させ、旨味を凝縮させたタンを厚切り、薄切り、スパイシーな味付けなど、様々な食べ方でお愉しみいただけます。また、フレッシュな赤身肉から野性味溢れる香りの熟成赤身肉も豊富にご用意しております。こだわりのお肉と共に贅沢なひと時をお過ごしください。